Επιστολή στο Δήμαρχο για την Τουριστική Καμπάνια 2010

Προς: Δήμαρχο Κυθήρων κο Κουκούλη Θ.
Κοιν.:Πρόεδρο Επιτροπής Τουρισμού Δήμου Κυθήρων κο Δρακάκη & Φορείς Επιχειρηματιών

Κύθηρα, 01.06.10

Κύριε Δήμαρχε,
ύστερα από επικοινωνία με τους φορείς – συλλόγους των τουριστικών επιχειρήσεων και λοιπών επαγγελμάτων στο νησί, καθώς επίσης με τον κο Δρακάκη της επιτροπής Τουρισμού συμφωνήσαμε να εργαστούμε από κοινού για την πιο αποδοτική προσέγγιση των υποψήφιων επισκεπτών με σκοπό να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αντιλαμβανόμενοι δε την οικονομική κρίση της χώρας μας η οποία πιθανώς θα επιφέρει πρόσθετα προβλήματα στα ήδη υπάρχοντα του τουριστικού κλάδου.
Με προθυμία και χαρά η επιχείρησή μου “Visit Kythera” θα προχωρήσει στην υλοποίηση όλων των συμφωνηθέντων ως προς την ενημέρωση του κοινού, για τις προσφορές που θα ανακοινωθούν από τις επιχειρήσεις αλλά και αυτές που η Λ.Α.Ν.Ε πλοιοκτήτρια εταιρεία του «Βιτσέντζος Κορνάρος» έχει ανακοινώσει.

Παράλληλα θέτω όλες τις υπηρεσίες μου στη διάθεσή σας όσον αφορά την αμεσότητα και την ευρεία διάδοση κάθε πληροφορίας που αφορά τον σχεδιασμό σας για την τουριστική σαιζόν και όλων των μέτρων που μπορεί να λάβετε. Επίσης και εφόσον ζητηθεί θα σας ενημερώσω αναλυτικά για τα στατιστικά στοιχεία τα οποία έχω στη διάθεσή μου όσον αφορά την τουριστική κίνηση των Κυθήρων.

Με τιμή,
Ιππόλυτος Πρέκας

Απάντηση