Βιογραφία

Γεννήθηκα στην Αθήνα τον Απρίλη του 1977. Μεγάλωσα στο Αιγάλεω όλα τα μαθητικά μου χρόνια.  Το 1995 τελείωσα το Πολυκλαδικό Λύκειο Αιγάλεω. Ύστερα κατατάχθηκα στο Στρατό. Το 1997 γύρισα στα θρανία, στο πρώτο τεχνικό του Πειραιά, στη Σ.Κ.Υ.Π για να δώσω εισαγωγικές εξετάσεις και πέρασα στα ΤΕΙ Αθήνας στο τμήμα οπτικής. Τελείωσα τις σπουδές το 2002 και ύστερα εργάστηκα για λίγο σε μία επιχείρηση οπτικών στην Αθήνα. Το 2004 έφυγα από την πόλη και αποφάσισα να ζήσω στα Κύθηρα. Εκεί βρίσκομαι ακόμη.

Από το 2005 λειτουργώ μία μικρή επιχείρηση που παρέχει υπηρεσίες έντυπης και ηλεκτρονικής επικοινωνίας στο νησί. Το 2008, με τη συμβολή καταξιωμένων συνεργατών και επαγγελματιών του νησιού, δημιούργησα το Visit Kythera που αποτελεί τον πληρέστερο οδηγό πληροφοριών του νησιού. Συμμετέχω ενεργά στα κοινά του νησιού μας και μαζί με τους συμπολίτες μου προσπαθούμε να κρατάμε τον τόπο αυτό όμορφο και φιλόξενο.

Έχω παντρευτεί τη Μίλυα εξ Αντιοχείας. Φοβερό άτομο. Με αντέχει και ομορφαίνει τη ζωή μου. Μένουμε σε ένα μικρό χωριό με λιγοστούς αλλά «αμέτρητους» κατοίκους.  Η καθημερινή ζωή στο νησί είναι ένα όνειρο. Εκτός από τις επαγγελματικές ασχολίες υπάρχει χρόνος για να γνωρίσουμε τα μυστικά των γιορτών της φύσης.

Το καλό μαγείρεμα και το καλό κρασί βρίσκονται στην υψηλότερη θέση προτεραιοτήτων. Οι καλοί φίλοι επίσης για να μοιράζομαι ένα πλούσιο τραπέζι μαζί τους. Ο κήπος του σπιτιού είναι γεμάτος με όλων των ειδών τα βότανα και τα κηπευτικά, τα αγριολούλουδα και τα τριαντάφυλλα. Και το βράδυ, στην υπερυψωμένη βεράντα, κάτω από τα αστέρια του άπειρου σύμπαντος, αλκοόλ, τσιγάρο και φιλοσοφία… Κάπως έτσι είναι η ζωή μου.

Ποίηση
Κάθε άνθρωπος είναι ποιητής. Γνωρίζοντας τη φύση, ανακαλύπτω ότι κάθε ζωντανό είναι ποιητής. Ποίηση δεν είναι μόνο το γράψιμο άλλα κάθε έκφανση δημιουργίας. Δημιουργία σημαίνει πνευματική ανάταση και ισοπέδωση του εγώ. Έτσι αντιλαμβάνομαι την ισορροπία στη ζωή μου. Εμένα μου αρέσει να γράφω. Όταν έχω χρόνο αρρωσταίνω για να γεμίζω το χαρτί με μελάνι. Κάτι άλλο που θεωρώ ποίηση είναι η ξυλουργική. Ασχολούμαι αρκετά με τις κατασκευές από ξύλο, μπορώ να πω.

Πορφυρίς
Το μεγαλύτερο επίτευγμα μιας χούφτας νεολαίων από τα Κύθηρα για το οποίο θα σας πω σε λίγο καιρό. Πορφυρίς

Ορίτζιναλ
Για όσους ξέρουν από ποδόσφαιρο υπάρχει μία ομάδα που τη λένε Α.Ε.Κ. Για όσους ξέρουν να ονειρεύονται υπάρχει και η Ορίτζιναλ. Μια ιστορία που μοιάζει με το κρασί. Όσο παλιώνει τόσο γίνεται πιο δυνατή. Γνώρισα ανθρώπους και πράγματα μέσα από ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού αντεργκράουντ φίλαθλου κοινού που μόνο… «εσύ μου ομορφαίνεις τη ζωή». Μιλάμε για αρρώστια…

Ρόδος
Είμαι ερωτευμένος με το σμαραγδένιο νησί. Αν δεν υπήρχαν τα Κύθηρα, θα ζούσα εκεί. Το φως του ήλιου που φωτίζει τα τείχη της παλιάς πόλης, τα ελαφάκια που στέκονται φρουροί στο λιμανάκι, τα μεσαιωνικά κτίρια, ειδικά αυτά που συναντάς στο πουθενά της ροδιακής εξοχής, ότι και να σκεφτώ με ανακαλούν κοντά της.